•     2017-08-16
  Turbulentie houdt aan

  Turbulentie houdt aan

  De financiële markten gingen de afgelopen week door de oplopende spanningen tussen Amerika en Noord-Korea onderuit.
 •     2017-08-09
  Koopmoment voor Aegon en Ahold Delhaize

  Koopmoment voor Aegon en Ahold Delhaize

  De financiële markten kabbelen rustig voort met een positieve ondertoon. De oplopende spanningen tussen Amerika en Noord-Korea zorgen vanmorgen voor wat druk op de handel na de worden van Trump die Noord-Korea 'vuur en furie' belooft als het VS blijft bedreigen.
 •     2017-08-02
  Zomerdip verwacht

  Zomerdip verwacht

  Augustus is van start gegaan en de komende maanden verwacht ik flink wat meer beweging dan de afgelopen maanden. De VIX-indeces staan op de laagste niveaus sinds jaren en dat geeft aan dat wij ons als belegger dus redelijk veilig wanen.
 •     2017-07-26
  Philips erg gezond

  Philips erg gezond

  De financiële markten zitten middenin het cijferseizoen en ook hier in Amsterdam komen de tweedekwartaalcijfers inmiddels voorbij. De verwachtingen zijn na de mooie koerswinsten op de wereldwijde beurzen wel wat hoger en tot nu toe kunnen de bedrijven dit goed waarmaken.
 •     2017-07-19
  Dip Galapagos geeft kansen

  Dip Galapagos geeft kansen

  De financiële markten zijn de afgelopen week stevig opgelopen, mede door de uitlatingen van de centrale bankiers. Het monetaire beleid van de wereldwijde centrale banken houdt de financiële markten nog steeds goed op de been.
 •     2017-07-12
  TomTom slaat juiste weg in!

  TomTom slaat juiste weg in!

  De financiële markten bewegen tussen hoop en vrees en we zitten in een zijwaarts patroon. Na de verkiezing van Trump, zagen we de markten eerst even flink onderuit gaan en vervolgens kwam er een enorme opluchtingsrally en die bracht de AEX naar 538 punten.
 •     2017-07-05
  Volatiliteit geeft kansen

  Volatiliteit geeft kansen

  De afgelopen periode ontbrak het aan beweeglijkheid op de financiële markten en het lijkt erop dat de relatieve rustige periode nu achter ons ligt, ondanks het feit dat we nu richting de vakanties gaan.
 •     2017-06-29
  AEX naar 563 punten

  AEX naar 563 punten

  De financiële markten komen meer en meer in beweging en zelfs de VIX-Index begint weer te stijgen. Wall Street stond gisteren ook onder druk en met name de technologiefondsen, genoteerd aan de Nasdaq, moesten het ontgelden.
 •     2017-06-23
  Buy on the dips met Ahold

  Buy on the dips met Ahold

  De financiële markten zaten de afgelopen periode gevangen in een nauwe tradingrange en de relatieve stilte voor de storm is nu voorbij.
 •     2017-06-14
  Wij verhogen het koersdoel van ING

  Wij verhogen het koersdoel van ING

  Het is nog steeds zeer kalm op de wereldwijde financiële markten en de VIX-index is weliswaar iets opgeveerd de laatste dagen, maar staat op zeer, zeer lage niveaus die we de afgelopen jaren niet meer hebben gezien.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.