•     2017-11-16
  Sinterklaasdip!

  Sinterklaasdip!

  Hollen of stilstaan is toch wel van toepassing op het beleggingsjaar 2017.
 •     2017-11-08
  Altice: buy the dips

  Altice: buy the dips

  Het cijferseizoen is in alle hevigheid losgebarsten dat geeft bij de fondsen individueel weer een hoop beweging.
 •     2017-11-03
  Fugro zoekt de bodem

  Fugro zoekt de bodem

  De financiële markten zijn volop in beweging nu we middenin het cijferseizoen zitten. Over het algemeen vallen de resultaten niet tegen en ik kijk dan ook met belangstelling uit naar de cijfers.
 •     2017-10-25
  Buy on the dips bij Unilever

  Buy on the dips bij Unilever

  De bedrijfsresultaten die gerapporteerd worden, zijn over het algemeen iets beter dan verwacht. Toch zien we met enige regelmaat dat na de resultaten fondsen een behoorlijk stukje terugvallen.
 •     2017-10-11
  Pharming eindelijk verder omhoog

  Pharming eindelijk verder omhoog

  Het blijft saai op de financiële markten. De VIX-index blijft op zeer lage niveaus noteren en heel voorzichtig kabbelen we verder omhoog en dat is wel kenmerkend voor 2017.
 •     2017-10-05
  AEX breekt uit!

  AEX breekt uit!

  De financiële markten waren de afgelopen weken niet echt van hun plaats te krijgen en de volatiliteit daalde tot de laagste niveaus ooit. Heel voorzichtig kabbelt de markt toch omhoog met stijgingen tussen de 0,2 à 0,4% per dag.
 •     2017-09-20
  KPN mag weer gekocht worden

  KPN mag weer gekocht worden

  De wereldwijde beurzen zitten gevangen in een nauwe tradingrange. De VIX-index staat op de laagste niveaus sinds jaren en de markten maken zich op voor de Duitse verkiezingen die dit weekend zullen plaatsvinden.
 •     2017-09-06
  Uitzendsector weer in trek

  Uitzendsector weer in trek

  De geopolitieke spanningen blijven de financiële markten domineren. De meest recente ontploffing van de waterstofbom door Noord Korea zorgde ervoor dat de verhoudingen sinds de afgelopen 60 jaar nog nooit zo slecht zijn geweest.
 •     2017-08-31
  Remember to come back in September

  Remember to come back in September

  De markten werden deze week opgeschrikt door een raket die afgevuurd werd door Noord-Korea en zelfs over een deel van Japan scheerde.
 •     2017-08-23
  Vopak oppakken

  Vopak oppakken

  De markten zijn redelijk in beweging met lage volumes. De vakantieperiode is langzaam maar zeker voorbij en de komende weken zullen de volumes op normale niveaus gaan terugkeren.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.