•     2018-06-21
  Buy the dips: ArcelorMittal

  Buy the dips: ArcelorMittal

  Eén van de fondsen die direct geraakt wordt door een eventuele handelsoorlog tussen de VS en China, is staalgigant ArcelorMittal. Toch vinden wij de marktreactie wat overdreven. Wij zien de huidige dip als een mooie koopkans.
 •     2018-06-13
  ING wil niet!

  ING wil niet!

  Voor ons als analisten zijn het superdrukke tijden. Trump die een afspraak heeft met Kim Jong-un. Fed-president Jerome Powell, die aan de renteknoppen draait,
 •     2018-05-24
  Air France-KLM mag weer opstijgen

  Air France-KLM mag weer opstijgen

  De stemming zit er goed in. De markten klimmen gestaag verder omhoog. De AEX bereikte gisteren de oude top van januari op 572 punten en dat is een prima teken.
 •     2018-05-16
  Rente op belangrijk kruispunt!

  Rente op belangrijk kruispunt!

  De financiële markten laten momenteel een rustige, maar positieve beweging zien. De trend is positief en zolang de AEX boven 558 punten blijft op dagbasis, is het signaal en op weekbasis mogen we niet onder de 548 komen.
 •     2018-05-03
  BESI: buy the dips

  BESI: buy the dips

  De financiële markten vierden gisteren de Dag van de Arbeid in Europa. In Engeland en in de VS werd uiteraard gewoon gehandeld en was het een rustige sessie.
 •     2018-04-18
  ArcelorMittal geeft een koopsignaal

  ArcelorMittal geeft een koopsignaal

  Voor ons zijn het drukke tijden. Het cijferseizoen is begonnen en ondertussen hebben we nog een beruchte Twitteraar, ene Donald Trump, die de gemoederen iedere dag tevens bezighoudt.
 •     2018-04-12
  Rente komt in beweging

  Rente komt in beweging

  De financiële markten bewegen al een aantal weken tussen hoop en vrees en zaten gevangen in een nauwe trading range.
 •     2018-04-04
  AEX geeft sell-signaal!

  AEX geeft sell-signaal!

  Na een lang Paasweekeinde bleef de AEX gisteren dicht bij huis en werd er in Amsterdam redelijk positief begonnen aan de start van een nieuwe maand en een nieuw kwartaal.
 •     2018-03-28
  Buy on the dips bij ING

  Buy on the dips bij ING

  De volatiliteit liet ons in 2017 geheel in de steek en bereikte all time lows. Het gevolg hiervan was dat op Wall Street all time high op all time high werd geboekt.
 •     2018-03-22
  Dividend en Shell

  Dividend en Shell

  De financiële markten maken zich op voor het rentebesluit van de Fed en de grote vraag is nu, komen er 3 of 4 renteverhogingen in 2018? Powell is de opvolger van Janet Yellen

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.