•     2017-09-20
  KPN mag weer gekocht worden

  KPN mag weer gekocht worden

  De wereldwijde beurzen zitten gevangen in een nauwe tradingrange. De VIX-index staat op de laagste niveaus sinds jaren en de markten maken zich op voor de Duitse verkiezingen die dit weekend zullen plaatsvinden.
 •     2017-09-06
  Uitzendsector weer in trek

  Uitzendsector weer in trek

  De geopolitieke spanningen blijven de financiële markten domineren. De meest recente ontploffing van de waterstofbom door Noord Korea zorgde ervoor dat de verhoudingen sinds de afgelopen 60 jaar nog nooit zo slecht zijn geweest.
 •     2017-08-31
  Remember to come back in September

  Remember to come back in September

  De markten werden deze week opgeschrikt door een raket die afgevuurd werd door Noord-Korea en zelfs over een deel van Japan scheerde.
 •     2017-08-23
  Vopak oppakken

  Vopak oppakken

  De markten zijn redelijk in beweging met lage volumes. De vakantieperiode is langzaam maar zeker voorbij en de komende weken zullen de volumes op normale niveaus gaan terugkeren.
 •     2017-08-16
  Turbulentie houdt aan

  Turbulentie houdt aan

  De financiële markten gingen de afgelopen week door de oplopende spanningen tussen Amerika en Noord-Korea onderuit.
 •     2017-08-09
  Koopmoment voor Aegon en Ahold Delhaize

  Koopmoment voor Aegon en Ahold Delhaize

  De financiële markten kabbelen rustig voort met een positieve ondertoon. De oplopende spanningen tussen Amerika en Noord-Korea zorgen vanmorgen voor wat druk op de handel na de worden van Trump die Noord-Korea 'vuur en furie' belooft als het VS blijft bedreigen.
 •     2017-08-02
  Zomerdip verwacht

  Zomerdip verwacht

  Augustus is van start gegaan en de komende maanden verwacht ik flink wat meer beweging dan de afgelopen maanden. De VIX-indeces staan op de laagste niveaus sinds jaren en dat geeft aan dat wij ons als belegger dus redelijk veilig wanen.
 •     2017-07-26
  Philips erg gezond

  Philips erg gezond

  De financiële markten zitten middenin het cijferseizoen en ook hier in Amsterdam komen de tweedekwartaalcijfers inmiddels voorbij. De verwachtingen zijn na de mooie koerswinsten op de wereldwijde beurzen wel wat hoger en tot nu toe kunnen de bedrijven dit goed waarmaken.
 •     2017-07-19
  Dip Galapagos geeft kansen

  Dip Galapagos geeft kansen

  De financiële markten zijn de afgelopen week stevig opgelopen, mede door de uitlatingen van de centrale bankiers. Het monetaire beleid van de wereldwijde centrale banken houdt de financiële markten nog steeds goed op de been.
 •     2017-07-12
  TomTom slaat juiste weg in!

  TomTom slaat juiste weg in!

  De financiële markten bewegen tussen hoop en vrees en we zitten in een zijwaarts patroon. Na de verkiezing van Trump, zagen we de markten eerst even flink onderuit gaan en vervolgens kwam er een enorme opluchtingsrally en die bracht de AEX naar 538 punten.

Copyright © 2017 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.