•     2018-12-14
  Buy the dip or sell the rally?

  Buy the dip or sell the rally?

  Het sentiment is iets ongrijpbaars, maar momenteel hebben we duidelijk te maken met een vlam die weer even in de pan is geslagen. De koersen staan stevig onder druk.
 •     2018-12-05
  TomTom kopen!

  TomTom kopen!

  De G20 meeting zorgde voor een mooie opluchtingsrally aan het begin van de week. Hoewel er nog niks concreet is besloten, hebben Trump en zijn Chinese collega Xi het voor elkaar gekregen om even een adempauze van 90 dagen in te lassen.
 •     2018-11-29
  Wanneer begint de eindejaarsrally?

  Wanneer begint de eindejaarsrally?

  De maand december staat voor de deur en traditioneel gezien zijn de maanden december en januari de beste maanden van het jaar. U vraagt zich natuurlijk af, wat is nu de trigger dat de financiële markten dit jaar nog gaan herstellen?
 •     2018-11-21
  Bullmarkt ten einde?

  Bullmarkt ten einde?

  De AEX en andere financiële markten zijn de afgelopen dagen weer stevig onderuit gegaan. Ik spreek dagelijks vele beleggers en deze maken zich nu toch wel zorgen of de bull market.....
 •     2018-11-01
  Oktober zorgt voor turbulentie

  Oktober zorgt voor turbulentie

  De maand oktober laat als beruchte beursmaand dit jaar zijn ware gezicht zien. Iedere belegger herinnert zich uiteraard nog de beurscrash van 1987, de beruchte black Monday.
 •     2018-10-17
  ING mag weer gekocht worden op de dip!

  ING mag weer gekocht worden op de dip!

  Het cijferseizoen is inmiddels losgebarsten en de verwachtingen zijn enorm verdeeld. De hoge olieprijs zorgt voor wat hogere verwachtingen bij oliegerelateerde fondsen zoals Shell, SBM Offshore en Fugro en de stijgende rente in de VS zou een boost moeten geven aan fondsen zoals Aegon.
 •     2018-10-12
  Buy the dips or sell the rally?

  Buy the dips or sell the rally?

  Deze week gaat het derde kwartaalcijferseizoen officieel van start en vanmorgen kwam TakeAway.com met haar cijfers. De economieën in Europa doen het goed en dat is terug te zien in het aantal bestellingen bij TakeAway.
 •     2018-10-05
  Buy on the dips: Altice Europe N.V.

  Buy on the dips: Altice Europe N.V.

  De financiële markten zitten gevangen in een nauwe tradingrange tussen globaal 548 als steun en 553 als weerstand voor de AEX, als we kijken naar de daggrafiek. Toch staan we aan de vooravond van veel meer beweging.
 •     2018-09-26
  Koersdoel blijft AEX 609

  Koersdoel blijft AEX 609

  Heel voorzichtig zien we de afgelopen dagen wat herstel op de markten en wij zijn hier op kantoor zeer druk bezig met het in kaart brengen van welke sectoren en welke fondsen als eerste geraakt worden door de handelsoorlog tussen de VS en de rest van de wereld.
 •     2018-09-14
  Oliefondsen bieden kansen

  Oliefondsen bieden kansen

  De financiële markten zijn de afgelopen dagen conform verwachting gedaald. De index test nu steunniveaus en kan de komende dagen wellicht nog iets lager. De beruchte septembermaand laat ook dit jaar dus weer van zich horen.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.