•     2018-10-12
  Buy the dips or sell the rally?

  Buy the dips or sell the rally?

  Deze week gaat het derde kwartaalcijferseizoen officieel van start en vanmorgen kwam TakeAway.com met haar cijfers. De economieën in Europa doen het goed en dat is terug te zien in het aantal bestellingen bij TakeAway.
 •     2018-10-05
  Buy on the dips: Altice Europe N.V.

  Buy on the dips: Altice Europe N.V.

  De financiële markten zitten gevangen in een nauwe tradingrange tussen globaal 548 als steun en 553 als weerstand voor de AEX, als we kijken naar de daggrafiek. Toch staan we aan de vooravond van veel meer beweging.
 •     2018-09-26
  Koersdoel blijft AEX 609

  Koersdoel blijft AEX 609

  Heel voorzichtig zien we de afgelopen dagen wat herstel op de markten en wij zijn hier op kantoor zeer druk bezig met het in kaart brengen van welke sectoren en welke fondsen als eerste geraakt worden door de handelsoorlog tussen de VS en de rest van de wereld.
 •     2018-09-14
  Oliefondsen bieden kansen

  Oliefondsen bieden kansen

  De financiële markten zijn de afgelopen dagen conform verwachting gedaald. De index test nu steunniveaus en kan de komende dagen wellicht nog iets lager. De beruchte septembermaand laat ook dit jaar dus weer van zich horen.
 •     2018-08-29
  Sell in May and come back in September

  Sell in May and come back in September

  De zomer en de maand augustus loopt ten einde en iedereen is weer hard aan het werk. Uit onderzoek blijkt dat de maand september een van de slechtste is van het jaar (zie de grafiek) voor de markten de afgelopen 30 jaar.
 •     2018-08-22
  Turbulentie op komst?

  Turbulentie op komst?

  Langzaam maar zeker lopen we richting de historisch slechte maanden september en oktober. Het cijferseizoen loopt ten einde.
 •     2018-08-16
  Pak uw winst op Galapagos

  Pak uw winst op Galapagos

  De financiële markten komen enigszins tot rust na de forse beweging die we afgelopen vrijdag voorbij zagen komen na de forse koersdaling van de Turkse lira.
 •     2018-08-09
  Ahold Delhaize geeft weer kansen!

  Ahold Delhaize geeft weer kansen!

  Het cijferseizoen loopt ten einde, maar hier in Amsterdam komen er nog een aantal zwaargewichten met resultaten vandaag.
 •     2018-08-01
  Gokje wagen bij Altice

  Gokje wagen bij Altice

  Het cijferseizoen stelt ons tot op heden niet teleur. Wel zien we dat de grote techfondsen in de VS het momenteel zwaar hebben. Dan hebben we het over Facebook, Twitter en Netflix.
 •     2018-07-26
  Make or break voor de AEX

  Make or break voor de AEX

  De financiële markten trekken zich weinig aan van de tropische temperaturen en zetten de opmars gestaag voort. Inmiddels is de AEX technisch gezien op een cruciaal niveau gekomen.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.