•     2018-08-16
  Pak uw winst op Galapagos

  Pak uw winst op Galapagos

  De financiële markten komen enigszins tot rust na de forse beweging die we afgelopen vrijdag voorbij zagen komen na de forse koersdaling van de Turkse lira.
 •     2018-08-09
  Ahold Delhaize geeft weer kansen!

  Ahold Delhaize geeft weer kansen!

  Het cijferseizoen loopt ten einde, maar hier in Amsterdam komen er nog een aantal zwaargewichten met resultaten vandaag.
 •     2018-08-01
  Gokje wagen bij Altice

  Gokje wagen bij Altice

  Het cijferseizoen stelt ons tot op heden niet teleur. Wel zien we dat de grote techfondsen in de VS het momenteel zwaar hebben. Dan hebben we het over Facebook, Twitter en Netflix.
 •     2018-07-26
  Make or break voor de AEX

  Make or break voor de AEX

  De financiële markten trekken zich weinig aan van de tropische temperaturen en zetten de opmars gestaag voort. Inmiddels is de AEX technisch gezien op een cruciaal niveau gekomen.
 •     2018-07-12
  Ahold Delhaize richting ons koersdoel

  Ahold Delhaize richting ons koersdoel

  De impact van de uitlatingen van Trump worden steeds minder. Wel zien we dat in de Aziatische regio de verliezen de laatste tijd behoorlijk zijn opgelopen door de handelsoorlog verklaringen.
 •     2018-07-04
  TomTom kan juiste weg niet vinden

  TomTom kan juiste weg niet vinden

  TomTom heeft flinke klappen gehad en het technische plaatje is negatief. Toch biedt de huidige dip van 6,82 euro in mijn ogen een mooie kans om speculatief in te stappen, voor een verwacht herstel naar 8,70 euro.
 •     2018-06-27
  Shell mag niet ontbreken

  Shell mag niet ontbreken

  Wederom laat Trump van zich horen en zet hij de financiele markten weer eens onder druk. Toch mogen wij als beleggers niet al te veel klagen, want Trump heeft er natuurlijk wel aan bijgedragen dat de markten enorm zijn gestegen.
 •     2018-06-21
  Buy the dips: ArcelorMittal

  Buy the dips: ArcelorMittal

  Eén van de fondsen die direct geraakt wordt door een eventuele handelsoorlog tussen de VS en China, is staalgigant ArcelorMittal. Toch vinden wij de marktreactie wat overdreven. Wij zien de huidige dip als een mooie koopkans.
 •     2018-06-13
  ING wil niet!

  ING wil niet!

  Voor ons als analisten zijn het superdrukke tijden. Trump die een afspraak heeft met Kim Jong-un. Fed-president Jerome Powell, die aan de renteknoppen draait,
 •     2018-05-24
  Air France-KLM mag weer opstijgen

  Air France-KLM mag weer opstijgen

  De stemming zit er goed in. De markten klimmen gestaag verder omhoog. De AEX bereikte gisteren de oude top van januari op 572 punten en dat is een prima teken.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.