Live beurslijn:  0900-51 51 666   Belgie: 0902 - 401 99

Live beursnieuws rechtstreeks vanaf de beursvloer samen met realtime koersen en handelssignalen zijn de ingrediënten van de Beursfoon al 22 jaar. Bent U onderweg en U wilt weten wat uw fonds of wat de Aex doet, binnen 1 telefoontje bent U weer live op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de financiële markten.

Hieronder vindt U een duidelijk overzicht van de verschillende menu's van de Beursfoon.

Menu 1: Onder de toets 1 vindt U een realtime-koersinformatie systeem, met alle AEX-fondsen, Midcap-fondsen, lokale-fondsen, nationale- en internationale indices en de laatste Dollarkoers. De koersen, die U via onze computer hoort zijn live, dus zonder enige tijdsvertraging. Dit geldt ook voor de buitenlandse indices.


Menu 2:
Onder de toets 2 vindt U de optie-strategie van Beursfoon, om 9.00, 11.00, 13.00, 16.00 en 17.45 uur vertellen de medewerkers van BeursFoon welke opties onze handelssystemen zouden aan- en verkopen. Klik hier voor de afgelopen transacties van dit menu.

Menu 3: Onder de toets 3 vindt U de prognose en vooruitblik en onze aandelen research. Iedere werkdag om 10.30 uur vertellen de medewerkers van BeursFoon wat zij voor de korte- en lange termijn verwachten van de Amsterdamse Effectenbeurs en welke aandelen het volgens hun goed zullen gaan doen, er wordt heel duidelijk aan gegeven met welke concrete posities een belegger zou kunnen profiteren van de koersbewegingen.


Menu 4: Onder de toets 4 vindt U de S&P 500 index future, het macro- economisch nieuws en de future handel Ieder half uur van de dag, beginnend om 08.30 uur, hebben wij een update. De S&P 500 index future is een zeer belangrijke indicator voor de opening van Wall Street en wordt dus wereldwijd gevolgd. Ook belangrijke bedrijfsgegevens worden onder dit menu verslagen. Tevens onder dit menu de aan- en verkopen signalen voor de AEX futures (de FTI), ook hiervoor geldt, onze handelaren geven heel helder aan met welke concrete posities een belegger zou kunnen profiteren van de verwachte koersbewegingen in Amsterdam. Binnen maximaal 45 seconden bent geïnformeerd over het eventuele verloop van de Futures.

Menu 5: Onder de toets 5 vindt U een korte omschrijving van BeursFoon, Beursfoon is een onafhankelijk beurs informatiebedrijf dat bestaat uit een team van 6 specialisten en bestaat al vanaf 1996 en is in Nederland en België de grootste partij met 0900 beursinformatie en SmS en E-mail diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van opties en futures.

Menu 6:
Onder de toets 6 vindt U de uitleg en voorwaarden van dit informatie-nummer.

De Beursfoon is 24 uur per dag te beluisteren en het realtime koersinformatie menu gaat live open, zodra de Nikkei in Tokkio open gaat en sluit pas om 22.00 uur als Wall Street weer dicht gaat, er is geen andere aanbieder, die u dat kan leveren!!.

Copyright © 2019 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.