Abonnementen

Beursfoon is een onafhankelijk beursinformatiebedrijf dat met een team van zes specialisten iedere werkdag van 's ochtends 08.00 uur tot 's avonds 22.00 uur de financiële markten bestudeert. Wij bestaan al vanaf 1996 en zijn er trots op dat we ons de grootste partij in Nederland en België mogen noemen voor 0900 beursinformatie en sms en email diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers en kunnen U voorzien van aan- en verkoopsignalen voor aandelen, futures, turbo`s en opties. Dit doen wij door middel van verschillende abonnementen.

Hieronder vindt U een overzicht van de verschillende abonnementen die wij U kunnen bieden, klik rustig op bijvoorbeeld optiestrategie en lees op uw gemak door wat deze service inhoudt.

[ Aandelen Research ]  [ Optiestrategie ]  [ Future Alert ]  [ Het Nieuwe beleggen / Autotrading ] 

In tegenstelling tot andere partijen hebben wij een geheel open structuur en kunt U ten alle tijden onze specialisten gewoon bellen ten kantore op de Keizersgracht nummer 62 te Amsterdam dat iedere dag geopend is vanaf 08.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. U bent dus welkom bij Beursfoon!

Sinds 1996 zijn wij begonnen met de start van de modelportefeuille. Ieder jaar zetten we het startkapitaal neer op 20.000 Euro op 1 januari en proberen we met dit startkapitaal een rendement te vergaren van 200%. Als U hier klikt, kunt U zien hoe dit de laatste jaren is verlopen. Ook in 2018 zijn we op 2 januari weer van start gegaan met een handelskapitaal van 20.000 Euro. Als U klikt op de button optiestrategie aan de bovenzijde, kunt U precies lezen hoe wij de berichten kunnen aanleveren. Wij hebben daar drie verschillende manieren voor.

In de berichtgeving die wij naar U toe sturen, geven wij altijd heel helder en simpel aan wat U zou kunnen aan- of verkopen. Het maakt voor onze handelssystemen niet uit of de markt nu stijgt of daalt, want met opties en futures kunnen onze handelssystemen met de markt mee handelen. Door een abonnement te nemen op onze handelssignalen begeeft U zich op het terrein van de professional. Zowel nieuwe als door de wol geverfde beleggers kunnen vanaf nu ervaren hoe ze hun kansen op winst kunnen verbeteren. Klik dus nu op een van de abonnementen aan de bovenzijde voor verdere informatie.

 

Mocht U nog vragen hebben, klik dan hier voor het informatieformulier, of bel nu meteen 023-5288851 en een van onze medewerkers zal uw vragen graag beantwoorden.

Meld u vandaag nog aan!

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.