Aandelen Research

Aandelen Research is het nieuwste product van onze onderneming. Deze dienst is speciaal gericht op snelle handelssignalen voor particulieren en bedrijven. kwalitatief hoogwaardige handelssignalen staan voorop bij deze aandelenportefeuille, geen bedrijf is hetzelfde. Dat geldt dus ook voor de aandelen van zo`n bedrijf. Afhankelijk van het risicoprofiel, horizon en de omvang van de portfolio, bepaalt ons handelssysteem welke aandelenstrategie gewenst is.

Met onze handelssystemen proberen wij aandelen uit te zoeken waarvan we denken dat die de markten de komende tijd zullen gaan outperformen. Er wordt van tevoren duidelijk aangegeven welke aandelen het systeem zou kopen, wat de aankoopprijs is, wat het koersdoel is en, wat ook zeer belangrijk is in de hedendaagse zeer beweeglijke markten, een stop loss niveau.

Ook kunt U ervoor kiezen om via optiestrategieen extra rendement te genereren op uw lopende aandelenportefeuille. Ons aandelenresearch programma zou bijvoorbeeld voor U kunnen gaan uitzoeken of het niet zinvol is om een call en een put op de portefeuille te gaan schrijven, om zodoende extra rendement te kunnen genereren.

Klik hier voor het Resultaat

Uiteraard is dat voor iedere belegger persoonlijk en daarom is deze dienst ook in het leven geroepen na vele verzoek. Uiteraard geeft deze dienst wekelijks een overzicht van de ontwikkelingen op de financiële markten en becommentarieert deze. Daarnaast geven wij indicatieve handelssignalen voor de aandelen op zich, al dan niet met optie-constructies daarbij voor de korte en lange termijn.

Wilt U meer informatie over deze dienst,of direct lid worden, Klik dan hier of bel dan vrijblijvend een van onze medewerkers op: 023 - 5288851. Zij staan U graag te woord

Disclaimer
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, voor dat u evt lid wilt worden.

Copyright © 2018 Beursfoon. Alle rechten voorbehouden.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van de gebruikersovereenkomst en het privacybeleid van Beursfoon.